ampm-500

Telomeri so segmenti DNK, ki v procesu staranja izginjajo hitreje, kot se lahko celice obnavljajo. AM & PM Essentials™ vsebujeta vitamine in minerale, ki delujejo ciljno usmerjeno na telomere; obnavljanje telomerov namreč upočasnjuje proces staranja celic.

Če se celice nahranijo z vitamini in minerali, se lahko delijo v zdravem stanju in prispevajo k ohranjanju življenjske dobe telomerov. Če se proces obrabe telomerov upočasni, se s tem upočasni tudi proces staranja celic.

Jeunesse AM & PM Essentials™ sta prehrambena dodatka, ki oskrbita celice z vitamini in minerali, ki so potrebni za optimalno delovanje celične osnove, zasnovana pa sta bila posebej za telomere. Zvišanje življenjske dobe telomerov pomaga pri upočasnitvi procesa staranja.

Poleg tega AM Essentials™ vsebuje dodatne sestavine z bogato energetsko vrednostjo, pomaga pri uravnavanju hormonskega stanja, poveča umsko ostrino, izboljšuje življenjske funkcije in vsakodnevno aktivnost.

PM Essentials™ vsebujejo hranljive snovi, ki so potrebne za miren spanec in dober počitek, telesu pa nudijo najpomembnejše vitamine in minerale, ki so potrebni za obnovo celic, saj je ta proces v času nočnega počitka najbolj učinkovita.

SESTAVINE

Vitamini, minerali, kompleks za vzdrževanje telomerov, mimetiki za omejevanje kalorij in za gensko izražanje, lovilci prostih radikalov, »popravljalci« DNK, kompleks za vzdrževanje izvornih celic, kompleks za obnovo celic, prebavni encimi, probiotična zmes.

  • AM: izvleček gingko biloba listov, izvleček zelenega čaja, ječmenova trava, antioksidanti iz borovnice in olupkov rdečega grozdja.
  • PM: brokoli, ohrovt, redkev, antioksidanti iz olupkov rdečega grozdja, ječmenova trava, izvleček rožmarina, izvleček paradižnikovega likopena, izvleček borove skorje, izvleček ognjiča.
UPORABA

Zaužijemo z vodo 1-2 kapsuli po obroku, in sicer zjutraj AM Essentials™, zvečer PM Essentials™.