VIDACELL® je unikaten prašek, ki upočasnjuje staranje z dodajanjem esencialnih hranil, potrebnih za zaščito, popravilo in prenovo telesa na celični ravni. Gre za popolnoma naravno prehransko dopolnilo, pridobljeno iz posebnih vrst riža, gojenega v dolini Siam na Tajskem (znana kot regija z eno najbolj čistih in plodnih prsti).

VIDACELL® spodbuja proizvodnjo energije v celicah, saj pomlajuje mitohondrije in optimira njihovo delovanje, poleg tega pa vsebuje glikoproteine in glikopeptide, ki so osnova medcelične komunikacije. Ob tem razstruplja jetra in spodbuja njihovo proizvodnjo glutationa, ki ga ustvarjajo za zaščito celic organizma. Polisaharidi, polipeptidi in kofaktorji v njem nudijo izvrstno podporo za dosego optimalnega zdravja, zaradi česar predstavlja Vidacell® popoln nizkokaloričen prehranski dodatek za vso družino.

vidacell-web

UČINKI

VIDACELL® že v prvih tednih uporabe:

  • fiziološko zviša raven proizvodnje ATP (celične energije) do 54 %,
  • optimira delovanje imunskega sistema in možganov (spomin, fokus, koncentracija),
  • pomaga pri doseganju in vzdrževanju zdrave ravni holesterola,
  • razstruplja jetra in vse telesne celice,
  • zmanjšuje občutek utrujenosti in poviša raven splošne življenjske energije,
  • pomaga pri obnavljanju in vlaženje kože, izboljša njeno elastičnost in čvrstost,
  • optimira prebavne in presnovne procese telesa,
  • stimulira oksigenacijo krvi.

SESTAVA

Naravni alfa glikani iz mešanice moke rjavega, kratkozrnatega in dišavnega riža. Vidacell® je hipoalergen in ne vsebuje mlečnih izdelkov, pšenice, glutena, sladkorja, kemikalij, polnil, veziv, umetnih arom, aditivov in prezervativov; sestavine so patentirane in niso gensko manipulirane.

NAVODILA ZA UPORABO

Priporočljivo je prašek Vidacell® zmešati in raztopiti v 1-2 dcl tople vode ali riževega mleka oz. ga potresti po hrani, dodati smoothiju ipd. Mnogi so opazili izboljšanje prebave, če so Vidacell® zaužili 15 min pred obrokom. Pogosto so učinki takojšnji, največji učinek pa se razvije po 60-90 dneh redne uporabe.

Priporočljiv dnevni odmerek – odvisno od telesne teže – je za odrasle 1-3 vrečice praška dnevno, za otroke polovica. Za alternativno uporabo zmešajte vsebino vrečice z malo vode v pasto, nanesite na kožo za 10-15 min in sperite s toplo vodo.

OPOZORILO

Če ste v procesu zdravljenja ali uporabljate zdravila, se pred uporabo Vidacell® (ali katerega koli drugega prehranskega dodatka) posvetujte s svojim zdravnikom, kar velja tudi za nosečnice in doječe matere. Vidacell® ni zdravilo in ni namenjen za zdravljenje bolezni.