ZEN Bodi™ je ciljno usmerjen, celovit pristop k uravnovešanju telesne teže, ki odpira vrata do zdravja.

Človeško telo je kompleksno in mnogo različnih mehanizmov mora delovati sočasno, da ostajamo zdravi in polni energije. To pomeni, da potrebujemo večfunkcijski pristop, kadar želimo dolgotrajne učinke. ZEN Bodi™ je ciljno usmerjen, celovit pristop k upravljanju telesne teže, ki optimalno učinkuje ob zdravi prehrani in zadostni redni vadbi. Med drugim pomaga ohranjati zdrave vrednosti sladkorja v krvi in holesterola.

zen-body-500

Kolekcija ZEN Bodi™ je sestavljena iz treh ciljno usmerjenih izdelkov za tri korake: Uravnovesite željo po hrani. Pričnite izgubljati maščobe. Pridobivajte mišice in energijo.

Navodila za uporabo:

  1. Vzemite dve kapsuli ZEN Shape™ pred glavnimi obroki, da zmanjšate pretirano željo po hrani.
  2. Natočite ZEN Fit™ v 250 mililitrov vode pred vadbo ali dvakrat dnevno, da se topijo odvečne maščobe.
  3. Vzemite ZEN Pro™ kot nadomestek enega obroka ali po vadbi, da pospešite obnovo mišic.

Če želite doseči najboljše možne rezultate od uporabe ZEN Bodi™, je potrebno izboljšati vaš način življenja v smislu zdrave prehrane in rednega gibanja. Kdaj, če ne zdaj, ko imate najboljšo možno podporo – ZEN bodi™!

PRIPOROČILO:

Za spremljanje napredka s kolekcijo ZEN Bodi™uporabite metrski trak z označenimi centimetri, s katerim si lahko izmerite obseg pasu na ravni popka, in NE tehtnice.

Za žensko je zdrav obseg pasu pod 80 cm, med 80 in 88 cm obstaja nekaj tveganja, nad 88 cm se poveča tveganja bolezni srca, ožilja ter drugih kroničnih bolezni. Pri moškem je zdravje ogroženo nad 94 cm obsega pasu in zelo ogroženo nad 102 cm obsega pasu. Naj bo obseg pasu vaš vodnik do optimalnega zdravja!

FDA ni preverjala trditev. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, obravnavanju, preprečevanju nastanka katere koli bolezni.

ZEN BODI™ je sestavljen iz treh elementov:

  • ZEN Shape™

Z izvlečki semen afriškega manga, izvlečki listov zelenega čaja in z encimi, imenovanimi malinovi ketoni, ZEN Shape™ premaguje željo po sladkorju in s tem pomaga nadzorovati občutek lakote ter količino zaužite hrane.

zen-shape-web

Izjemnost izvlečkov semen afriškega manga je opazil ter o tem poročal celo Forbes Magazine, ki jih je opisal kot eno najbolj učinkovitih sestavin na tržišču. Njihovo delovanje vzbuja pozornost po vsem svetu, zato smo ga z dovršeno natančnostjo razvili in vključili v ZEN Shape™.

Dokazano učinkovito vpliva na presnovne procese, povezane z uravnovešanjem telesne teže, in podpira zdrave ravni c-reaktivnega proteina, leptina, krvne glukoze in LDL holesterola. Ekstrakt zelenega čaja pomaga topiti maščobe, malinini ketoni pa vzpostavljajo uravnovešeno telesno težo.

Vsebina: 120 kapsul v embalaži – zadostuje za 1 mesec redne uporabe

UČINKI

Zen Shape™ je oblikovan kot pomoč pri vzpostavitvi primernih količin leptina in adiponektina v telesu, ob čemer se zmanjša želja po hrani in občutek lakote. Vse tri sestavine zmanjšajo stopnjo G3PDH v telesu in hkrati tveganje spremembe sladkorja v maščobo.

Ekstrakt semen afriškega manga pomaga pri regulaciji stopnje leptina, ki možganom sporoča, kdaj smo siti.

Malinini ketoni iščejo vse maščobne celice v telesu in jih naredijo primerne za porabo energije s povečevanjem stopnje adiponektina.

Zeleni čaj optimira stopnjo epinefrina v telesu in pomaga pri topljenju maščob.

SESTAVINE

Krom (v obliki kroma pikolinata CrPic3), WellTrim ® iG (IGOB131 ®), izvleček semen afriškega manga (irvingia gabonensis), holin bitartrat, izvleček listov zelenega čaja (98 % polifenoli), encimi malinovih ketonov, inozitol, riževa moka, hidroksi propil metil celuloza (ovojnica kapsule), sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat.

UPORABA

Vzemite dve kapsuli ZEN Shape™ 30 min do 1 uro pred glavnima obrokoma (npr. pred kosilom in večerjo).

OPOZORILO

Posvetujte se s svojim zdravnikom preden začnete z novo vadbo, z novim načrtom prehrane (dieto), z uživanjem novih prehrambenih dodatkov, predvsem če trpite za kronično boleznijo ali redno jemljete predpisana zdravila oz. zdravila v prosti prodaji.

  • ZEN Fit™

ZEN Fit™ je bogat vir aminokislin, ki pomagajo pri obnavljanju mišic in prebavi beljakovin. Izdelan je bil kot pomoč pri zmanjšanju izgube mišične mase in ponovnemu pridobivanju tonusa, prožnosti in moči mišic.

zen-fit-webAminokisline so ključnega pomena za naše zdravje – med drugim aktivirajo nevrotransmiterje v možganih, ki bistveno vplivajo na naše razpoloženje – toda telo jih ne more proizvajati samo. Ena od posledic je, da je s staranjem kljub telovadbi težje zgraditi in obdržati mišice. ZEN Fit™ podpre to prizadevanje.

Vsaka vrečka tega amino napitka vsebuje visokokakovostne proteine in razvejano verigo aminokislin (npr. L-tirozin pomaga povečati bazalni metabolizem in ohrani normalno delovanje ščitnice). Celotna veriga vključenih aminokislin je pomembna pri ohranjanju in večanju mišičnega tonusa ob telovadbi in ima še mnoge druge pozitivne učinke.

Vsebina: 30 vrečic z okusom sadnega punča ali lubenice – zadostuje za 2 tedna

UČINKI

Z zaviranjem poželenja po hrani, s topljenjem maščob in tvorjenjem mišic ZEN Fit™ odpira vrata zdravju in ponovno vzpostavlja naravne mehanizme v telesu. S tem – ob redni vadbi in zdravi prehrani – dosežete točno to, kar želite: občutne in vidne rezultate. ZEN Fit™ topi odvečno maščobo v telesu, pomaga graditi mišice, veča moč in vzdržljivost, zavira željo po hrani in vzpostavlja zdravo presnovo.

SESTAVINE

L’levcin, L’izolevcin, L’lizin, L’fenilalanin, L’treonin, L’metionin, L’triptofan, L’tirozin, L’cistin, čisti trsni sladkor, naravna sredstva za okus, jabolčna kislina, maltodekstrin, gostilo gumi arabicum, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid. Ne vsebuje jajc, rib, školjk,oreščkov, pšenice in soje.

UPORABA

Zmešajte vsebino ene vrečke v 2-3 dcl vode in dobro pretresite. Zaužijte dvakrat dnevno približno 30 min pred glavnima obrokoma, takoj po vadbi ali kadarkoli želite.

OPOZORILO
Posvetujte se s svojim zdravnikom preden začnete z novo vadbo, z novim načrtom prehrane (dieto), z uživanjem novih prehrambenih dodatkov, predvsem če trpite za kronično boleznijo ali redno jemljete predpisana zdravila oz. zdravila v prosti prodaji.

  • ZEN Pro™

Beljakovine so najpomembnejše gorivo za tvorjenje mišic. Pripravili smo izjemno učinkovit napitek ZEN Pro™ z namenom obnoviti moč in prožnost mišic. Okusen prašek je narejen iz beljakovin visoke kakovosti, je lahko prebavljiv in bistveno bolj ustreza telesu kot mnogi pripravki, ki temeljijo na formulah s sojo.

Vsebina: 14 vrečic praška z okusom vanilije ali čokolade – zadostuje za 2 tedna

zen-pro-web

UČINKI

Proteini so najboljše gorivo za prenovo mišic, zato ZEN Pro™ prinaša vrhunsko mešanico proteinov iz sirotke, riža, graha in chia semen. Formula vsebuje tudi probiotično zmes zdravih bakterij za urejeno prebavo, kar je osnova za pridobivanje vitke postave in prijetnega počutja v svojemu telesu. Ob zdravi prehrani in redni vadbi ZEN Pro™ pomaga graditi mišice, hkrati pa podpira tudi delovanje imunskega sistema in razvaja vaše brbončice s prefinjenim okusom vanilijeve poslastice in čokoladnih sanj.

SESTAVINE

Omega 3,6, 9 maščobne kisline, lastna mešanica probiotikov (10 milijard cfu/g: lactobacillus, bulgaricus, lactobacillus plantaraum, lactobacillus acidophilus, bi-dobacterium infantis, lactobacillus casei), beljakovinska mešanica (koncentrat beljakovin sirotke, beljakovinski izolat sirotke, grahove in riževe beljakovine), topna prebiotična vlakna, naravna sredstva za okus, kakavovec (theobroma cacao), guar gumi, ksantan gumi, mikro zmlet prah chia semen, izvleček listov stevije, izvleček Lo Han Guo, sol. Vsebuje mleko.

UPORABA

Spijte ZEN Pro™ kot nadomestek obroka ali po vadbi, da pospešite obnovo mišic.
Zmešajte eno vrečko s 3 dcl vode, lahko tudi z riževim ali mandljevim mlekom, in si napitek privoščite kadarkoli v dnevu.

OPOZORILO

Posvetujte se s svojim zdravnikom preden začnete z novo vadbo, z novim načrtom prehrane (dieto) ali z uživanjem novih prehrambenih dodatkov, predvsem če trpite za kronično boleznijo ali redno jemljete predpisana zdravila oz. zdravila v prosti prodaji.

PREDSTAVITVENI VIDEO