yes-940

Naš Y.E.S. sistem je bil skrbno razvit z namenom povezati izrazite prednosti kompatibilnih tehnologij v komplementaren in koheziven sistem. Sistem vrhunske nege kože in prehranskih dodatkov obuja mladost z delovanjem na celični ravni. Ob hkratni uporabi celotne kolekcije Y.E.S. ciljno vplivate na zdravje celic, kar jim zagotavlja pomlajevanje in vitalnost na štiri načine:

  • Tehnologija izvornih celic – Odrasle izvorne celice podpirajo našo naravno zmožnost obnavljanja ter pomlajevanja telesa in kože. Kolekcijo LUMINESCE™ je razvil priznan kozmetični dermatolog dr. Newman, ki v tem svojem patentu uporablja spoznanja najnaprednejših znanosti s področja tehnologije izvornih celic za dosego neverjetnih rezultatov.
  • Daljšanje telomerov – Raziskava, ki je pridobila Nobelovo nagrado, razkriva, da je krajšanje telomerov (to so “zaščitni pokrovčki” našega DNK) eden poglavitnih razlogov staranja. FINITI™ vsebuje patentirana hranila, ki dokazano daljšajo in vzdržujejo telomere.
  • Razstrupljanje – Vidacell in ZEN bodi, ki na zdrav način prečistita organizem in mu pomagata do več energije. Vidacell razstruplja jetra in poveča proizvodnjo energije v celicah. ZEN bodi uravnoveša metabolizem in pospeši raztapljanje odvečnih maščob.
  • Obramba in spodbuda – RESERVE™ hranilni gel vsebuje edinstven antioksidant, resveratrol, za katerega je znano, da podpira aktivacijo »mirujočega« gena, povezanega s podaljšanjem življenjske dobe. Skupaj z antioksidanti iz raznih super-sadežev RESERVE™ ščiti celične membrane pred škodljivimi okoljskimi vplivi in krepi zdravje celic.
  • AM & PM Essentials™ vsebujeta ključne vitamine, minerale in preko 70 hranil, ki podpirajo zdravo delovanje celic in zavirajo prezgodnje staranje.

Video serija Jeunesse Longevity TV

Epizoda 1
Epizoda 2
Epizoda 3
Epizoda 4
Epizoda 5
Epizoda 6

Epizoda 7
Epizoda 8