Instantly Ageless™ je intenzivna mikrokrema, ki izredno učinkovito in hitro zmanjšuje vidne znake staranja, tudi globoke gube ter zabuhlost in vrečke pod očmi.

Popoln dan se začne s popolno kožo. Naša skrbno razvita formula je lahkotna in vsebuje kompleks mineralov, ki izenačuje ten kože. Instantly Ageless™ se takoj vpije v kožo in ob tem blaži njeno zgubanost. Ustvarjen je za področja kože, ki so izgubila elastičnost, saj jim vidno povrne svežino – rezultati so vidni v nekaj minutah. Z napredno tehnologijo obnavlja kožo, ki so jo prizadeli prosti radikali in vpliv okolja.

ageless-web

UČINKI

  • Vidno zmanjša tanke linije in globlje gube
  • Minimalizira pojavljanje razširjenih por
  • Obnavlja kožo do optimalnega videza
  • Izravnava teksturo kože in dviga povešeno kožo
  • Izbriše temne kolobarje pod očmi
  • Zmanjša zabuhlost in podočnjake

SESTAVA

Voda, sodin silikat, glina, fenolksetanol, CI 19140, CI 16035, etilheksiglicerin, kalijev sorbat, acetil heksapeptid-8

UPORABA

Natrepljajte zelo tanko plast kreme na izbrana področja in ne premikajte obraza 2-3 minute, medtem ko bo krema ob sušenju ustvarjala dramatične rezultate. Čas sušenja lahko skrajšate s pahljanjem. Ko se krema posuši, preverite učinek in dodajte kremo na področja, ki ste jih morda izpustili. Če ostane na koži bela sled, ste nanesli predebelo plast kreme; odstranite jo lahko z mokro vato. Za dalj časa trajajoč učinek nanesite neposredno na kožo ali preko pudra. Če je koža zelo suha, prej uporabite vlažilno kremo, ki ni na oljni bazi. Vsaka koža reagira drugače in ob nekaj prakse boste našli najprimernejši način nanosa zase.

OPOZORILO:

Učinki Instantly Ageless™ niso trajni (6-10 ur, odvisno od tipa in stanja kože). Izogibajte se stiku z očmi, če do tega vseeno pride, kremo izperite z vodo. Prenehajte z uporabo, če zaznate rdečico ali draženje kože. Če ste alergični na kozmetiko, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

PREDSTAVITVENI VIDEO