Dr. Nathan Newman

nathan-newmanDr. Newman izhaja iz družine mednarodno uveljavljenih zdravnikov in prinaša pomembno zapuščino. Je svetovno priznan kozmetični kirurg z visoko cenjeno kirurško prakso na Beverly Hillsu, Kalifornija. Izobraževal in dopolnjeval se je na več prestižnih medicinskih inštitutih v ZDA. Po zaključku Albert Einstein medicinskega koledža v New York Cityju je opravil pripravništvo iz interne medicine na UCLA-VA medicinskem centru v Los Angelesu, nadaljeval je na področju dermatologije v Cook County bolnišnici v Chicagu in kot štipendist Ameriške akademije za kozmetično kirurgijo v Riversidu, Californija. Je »board-certified« zdravnik za dermatologijo, specializiran za kozmetično kirurgijo.

Dr. Newman si nenehno prizadeva nadgrajevati dosedanje in razvijati nove metode za doseganje naravnih kozmetičnih rezultatov z najmanjšim tveganjem in največjo dobrobitjo za posameznika. Kot inovator kroji prihodnost celotne kozmetične kirurgije, ob čemer bazira na naravnih regenerativnih sposobnostih odraslih izvornih celic iz maščobnega tkiva.

Del njegove filozofije je izobraževanje pacientov. Mesečno objavlja članke v LA Zdravstvenih novicah in drugih prestižnih zdravstvenih revijah, kot govornik je sodeloval na številnih konferencah. Redno je predstavljen v različnih televizijskih in radijskih oddajah v kontekstu najnovejše napredne kozmetične kirurgije, prejel pa je tudi Cambridgevo priznanje Who’s Who za voditeljstvo, predanost in podjetništvo v kozmetični kirurgiji.

Njegova strast, strokovnost in izkušnje ga kvalificirajo za zdravstvenega govornika in svetovalca pri Jeunesse®. Z informacijami in prisotnostjo na konferencah pomaga našim samostojnim distributerjem pri uspešni gradnji posla, saj skrbi za njihovo visoko izobraženost in najnovejša spoznanja. Njegov trud je veliki meri zaslužen za to, da postaja Jeunesse® najhitreje rastoča in življenje spreminjajoča priložnost na današnjem tržišču.

Več o dr. Newmanu: www.nathannewmanmd.com

Dr. Vincent Giampapa

vincent-giampapaDr. Giampapa je »board certified« plastično-rekonstruktivni kirurg ter asistirajoči klinični profesor plastične in rekonstruktivne kirurgije na Fakulteti za medicino in zobozdravstvo New Jersey. Je direktor Internacionalnega centra za plastično kirurgijo in Giampapa inštituta za pomlajevalno medicinsko terapijo v Montclairu, New Yersey. Je član ameriškega kolegija kirurgov in sodeloval je z mnogimi prestižnimi instituti, kot je Columbia Presbyterian Medical Center v New York Cityju.

Trenutno deluje kot zdravstveni predstavnik in svetovalec za Jeunesse®, prejšnja leta pa je bil svetovalec pri NASI.

Dr. Giampapa je pionir na svojem področju. Je eden prvih »board certified« pomlajevalnih zdravnikov na svetu ter internacionalno priznan in nagrajen inovator novih kozmetičnih in kirurških tehnik ter instrumentov. Je eden od ustanoviteljev Ameriške akademije za pomlajevalno medicino in bil je prvi predsednik Ameriškega odbora za pomlajevalno medicino.

Svoje prispevke objavlja v številnih akademskih publikacijah, vključno z Anali plastične kirurgije, Revijo za plastično-rekonstruktivno kirurgijo, Revijo za rekonstruktivno mikrokirurgijo in Revijo za pomlajevalno medicino. Prav tako je avtor prvega in edinega učbenika za pomlajevalno medicino in upravljanje starosti za estetske kirurge.

Napisal je pet knjig, med njimi Prelom kode staranja in pomlajevalne rešitve: 5 enostavnih korakov za izgledati in počutiti se mlajše. Govoril je v številnih nacionalnih revijah in radijsko-televizijskih programih, vključujoč CNN, WABC-TV, Fox News Channel, Geraldo, Joan Rivers, Phil Donahue in Anderson Cooper.

Več o dr. Giampapi: www.youthfulneck.com

Dr. William Amzallag

william-amzallagDr. Amzallag je diplomiral iz anesteziologije in intenzivne nege, pa tudi kitajske medicine na Univerzi Montpellier v Franciji.

Za njim so desetletja izkušenj v zdravstveni industriji, med drugim je operiral v okviru zasebne prakse v južni Franciji in hkrati 14 let deloval v branži mrežnega trženja.

Dr. Amzallag ima torej izkušnje s prodajo in marketingom, proizvodnjo, raziskavami in razvojem izdelkov, oblikovanjem designa, uradnih postopkov glede vpeljevanja izdelkov na različne trge in službo za stranke. Tekoče govori francosko, angleško in špansko.

Kot podpredsednik in generalni manager je sodeloval z različnimi znanimi mrežniškimi podjetji, posvečen pa je predvsem inovativnim konceptom, ki so povezani s holistično in zahodno medicino, prehrambnimi dodatki, uravnavanjem telesne teže ter kozmetiko.