Randy Ray

Chief executive officer (CEO)

randy-rayRandy Ray je diplomiral s področja računalništva; ima več kot 42 let izkušenj v računalniški industriji, in sicer s področja oblikovanja, prodaje in inštalacij tudi več kot 300.000.000 $ vrednega hardvera in softvera. Nekateri uporabniki teh ogromnih sistemov so Red Lobster Inns of America, NASA, DOT, Personal Blood Storage in ICCA (Intercommunity Cancer Centers of America).

Randy je že več kot 18 let aktiven tudi v industriji mrežnega trženja, tako v vlogi lastnika kot razvijalca softvera za spletne pisarne, sistemov procesiranja provizij in popolne oskrbe strank. V letih 2003 in 2004 je prejel nagrado za poslovneža leta na Floridi, naveden pa je tudi v internacionalnem Who’s Who.

Randy in Wendy sta nenehno ustvarjala unikatne poslovne priložnosti za tisoče distributerjev po vsem svetu. Delala sta z velikimi podjetji, korporacijami in strokovnjaki te industrije ter vpeljevala najnovejše inovativne tehnologije za povečanje učinkovitosti in izboljšanje storilnosti. Kot posledico svojega truda sta in še vedno doživljata rapidno rast na globalni ravni. Delujeta v vzajemnem in sodelujočem partnerstvu ter zagotavljata nove poslovne priložnosti.

Wendy Lewis

Chief Operations Officer (COO)

wendy-lewisWendy Lewis je diplomirala na Univerzi Pennsylvanija iz sociologije in matematike ter pri Temple University pridobila še MED iz edukativne psihologije, statistike in meritev.

Leta 1985 sta skupaj z Randyjem osnovala AMSC (Automated Medical Systems Consultants). Wendy je delovala kot predsednica, direktorica odnosov s strankami ter kot odgovorna za aktivnosti treningov in podpore. Podjetje AMSC je bilo zelo priznano v zdravstveni skupnosti, saj je zagotavljalo najboljše odnose s strankami v mreži 450 zdravstvenih svetovalcev.

Wendy in Randy sta začela svoje mrežniške aktivnosti pred 18-imi leti kot distributerja, nato pa kot lastnika mrežnotržnih ter podpornih podjetij, ki so se pod njunim vizionarskim vodstvom razcvetela. S pisarnami in distribucijskimi centri po vsem svetu in mrežo z več kot 500.000 distributerji v 215 državah sta izplačala več kot 122.5 mio provizij. Večjezični odnosi s strankami, notranje urejeno pošiljanje, profesionalni softvere programerji in lastniški sistemi spletne pisarne so le nekateri od njunih dosežkov.

Tekom let sta Wendy in Randy aktivna pri doniranju finančne pomoči, zbiranju sredstev, prostovoljnem delu in sprožanju globalne ekološke kampanje, s čimer sta podprla številne dobrodelne organizacije. Nazadnje sta pod okriljem podjetja Jeunesse ustanovila lasten neprofitni dobrodelni projekt – Jeunesse Kids (Jeunesse otroci), ki je posvečen pomoči potrebnim otrokom lokalno in internacionalno.

Scott A. Lewis

Glavni direktor za vizijo

scott-a-lewisScott A. Lewis je diplomiral iz umetnosti in psihologije ter magistriral s področja človeških virov na Rollins kolidžu. Je sin Wendy Lewis in je bil mrežnemu trženju izpostavljen že v otroštvu; prvemu dogodku je prisostvoval pri desetih letih in skozi leta pridobival izkušnje v podjetjih, ki sta jih ustvarjala Randy in Wendy. Spoznaval je trende v industriji, pa tudi različne strategije širjenja na tuja tržišča in oblikovanja učinkovitih skupin. Preden je postal glavni direktor za vizijo, ki oblikuje strateške smernice podjetja, je Scott deloval kot podpredsednik za globalne operacije in implementacijo globalne infrastrukture za Jeunesse.®

Verjame v gradnjo trdnih in etičnih odnosov z uslužbenci ter distributerji, konsistentno postavlja nove standarde, stopnjuje učinkovitost mednarodnih procesov ter spodbuja distributerje na vseh stopnjah razvoja. Skupaj z ženo Isabel nenehno potujeta in tesno sodelujeta z voditelji po vsem svetu. Njuna glavna strast je uspeh ljudi, s katerimi delata. Jeunesse je zanju mnogo več kot le posel – je družina in je kultura.