priloznost-potovanja

Jeunesse® ponuja globalno priložnost, ki se ji lahko priključujejo stranke in distributerji po vsem svetu, ponuja pa tri tipe prihodkov: prihodek od maloprodajnih strank, prihodek iz ustvarjanja mreže distributerjev in pasivni prihodek od ponavljajočih se naročil distributerjev in strank.

Nagrajevalni plan, ki omogoča tedenska izplačila, je transparenten in za vse enak; udeležite se ga lahko na katerikoli ravni vam ustreza. Odločite se, ali želite v našem sodelovanju ustvariti delni ali celotni prihodek oz. poseči po zaslužkih, ki so se vam nekdaj zdeli nemogoči, bi pa omogočili življenjski stil, po katerem hrepenite.

Za hip si dovolite zamišljati brezskrben posel, kjer podjetje prevzema popolno skrb za izdelke, naročanje, procesiranje, dobavo, računovodstvo, stike s strankami, in to celo v več jezikih ter 24 ur dnevno! Vaše delo je enostavno: delite informacijo o izdelkih in poslu Jeunesse z znanci doma in v tujini, predvsem s tistimi, ki jih zanima naravno pomlajevanje ali sveže poslovne alternative.

Verjeli ali ne – eden redkih modelov, ki dokazano uspeva v času gospodarskih kriz, je mrežno trženje. Še najboljša novica je, da se Jeunesse hitro uveljavlja znotraj lepotnega in wellness tržišča, ki predstavlja 500 milijard dolarjev, na svetu pa je samo 7 milijard ljudi. Torej … kdo kupuje naše izdelke?

PODROBNOSTI FINANČNEGA PLANA

jeunesse-univerza-rim